У Судані на зльоті впав військовий літак: серед загиблих високопосадовці

Попередньо повідомляють про 15 загиблих.

У четвер у Судані розбився військовий транспортний літак, який злітав з військової бази Західного Дарфура.

Зазначається, що останнім часом у Ель-Генейні, що є столицею Західного Дарфура, відбувались смертельні сутички між етнічними групами. Причини падіння літака поки не відомі.

من موقع الحدث
خارج المطار ١٠ كيلو منطقة كرك
الاقلاع بالزمن١٩:٣٠توقيت محلى AN12
الطاقم ٧ بقيادة عميد الجنرال
المدنين ٧+طفلين
(منهم ٣ قضاة من زالنجى
موظف wfp وزوجته واطفاله)
ليس عليها وزير العدل قد
تخلف لاخر لحظه
وصول مدير المطار ونوابه وفرقة البحث والانقاذ #الجنينه_تنزف pic.twitter.com/ayu0vAHxss

— Salma | سلمى (@salma1siddig) January 2, 2020

Як повідомляє “Аль-Арабія”, попередньо повідомляється про 15 загиблих – серед них високопоставлені чиновники, судді, співробітник Всесвітньої продовольчої організації, також на облавку були діти посадовців.

Нагадаємо, вранці 27 грудня одразу після злету з аеропорту Алмати в Казахстані зник із радарів диспетчерів літак Fokker 100 авіакомпанії Bek Air, що виконував рейс Z9-2100 у Нур-Султан. На борту було 93 пасажирів і 5 членів екіпажу. Невдовзі стало відомо, що літак упав на 2-поверхову будівлю біля селища Альмерек Талгарського району. При катастрофі літака займання не сталося, у перші години офіційно було повідомлено про загибель 14 людей. Десятки пасажирів із важкими травмами госпіталізували. Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв висловив співчуття рідним жертв трагедії та пообіцяв покарати всіх винуватців авіакатастрофи. Створена урядова комісія першим рішення заборонила експлуатацію літаків моделі Fokker 100 та польоти Bek Air до з’ясування обставин того, що сталося.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *