Ворог продовжує гатити по Сумщині, в енергетиці можливий дефіцит: хронологія 809 дня війни

Головні події 809 дня великої війни / Колаж 24 Каналу (фото 117 ОМБр)

Українські захисники відбивають атаки окупантів, зокрема на Харківському напрямку. Водночас Сили оборони знищують ворога: його особовий склад і техніку.

Неділя, 12 травня, – уже вісімсот дев’ята доба від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У цьому матеріалі 24 Каналу дізнавайтесь найголовніше, що потрібно знати за день.

03:03, 12 травняДефіцит в енергетиці

Заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук попередила про можливий дефіцит світла під час опалювального сезону. Так вона відповіла на запитання про те, коли чекати чергового важкого періоду для української енергосистеми:

Коли буде висока температура і почнуть вмикатись кондиціонери й різні засоби охолодження. І це, звичайно, наступний опалювальний сезон. Це зараз для нас пріоритет.

01:54, 12 травняОбстріли Сумщини

Протягом дня росіяни здійснили 21 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Загалом зафіксували аж 93 вибухи. Окупанти обстріляли 10 громад.

Внаслідок ворожого ракетного удару загинула жінка 1987 року народження.

01:10, 12 травня

Під час Євробачення-2024 українська делегація одягнула футболки з промовистими написами: “Free Azovstal Defenders”, – і нагадала про захисників Азовсталі.

00:21, 12 травня

В Омській області Росії прорвало дамбу, що призвело до затоплення сотень будинків. В Іртиші вода досягла позначки у 869 сантиметрів, в Ішимі поблизу села Оріхове – 1 633 сантиметри. Влада заявляє про евакуацію людей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *