Росія масово залучає до бойових дій строковиків: в Атеш розсекретили, чому саме

Росія масово залучає строковиків / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні)

Російські збройні сили масово залучають до бойових дій в Україні солдатів строкової служби. Зокрема, з Бєлгородської області.

Про це повідомив військовий рух Атеш. Також розсекретив, чому окупанти залучають строковиків.

Чому окупанти масово залучають строковиків

Збройні сили Росії масово залучають солдатів термінової служби з Білгородської області у бойових діях, щоб створити враження масовості на полі бою в умовах значних втрат особового складу.

В Атеш зазначили, що строковики були помічені під час захоплення населеного пункту Борисівка, де вони надавали підтримку підрозділам 9 мотострілецького полку.

Окрім участі у наступальних операціях, строковики також часто використовуються для ремонту військової техніки та обладнання оборонних позицій. Таке використання пояснюється їхніми побоюваннями перед прямою участю в боях, що призводить до їх застосування у більш безпечних та технічних ролях на передовій,
– підкреслили в русі.

Зверніть увагу! В Атеш заявили, що гарантують життя кожному російському строковику. Зв’яжіться з координатором для організації комунікації @ruslan_atesh_ua.Частина окупантів відмовилися атакувати Харківщину

  • До речі, напередодні один з агентів Атеш, який служить в одному з мотострілецьких батальйонів 44 армійського корпусу збройних сил Росії, повідомив, що один з ворожих підрозділів навідріз відмовився іти на штурм в Харківській області.
  • Все через те, що солдати були свідками невдалих російських диверсійно-розвідувальних операцій, а також добре знають про якісні укріплення на російсько-українському кордоні.
  • “Зважаючи на це, коли на техніку були нанесені нові знаки у вигляді ромба з хрестом і відданий наказ, частина підрозділу відмовилася виконувати злочинну волю командування. (Розпізнавальні знаки, до речі, наносяться власним коштом). Ніхто не хоче йти в один кінець ні за які гроші”, – наголосили в Атеш.

До речі, що зараз відбувається на Харківщині, усе про наступ окупантів детально читайте у матеріалі 24 Каналу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *