У мексиканській в’язниці стався бунт: від ножових і вогнепальних поранень загинуло 16 осіб – новини України

Уряд штату розпочав розслідування.

В одній із в'язниць в центральній частині Мексики спалахнув бунт, у результаті якого загинуло щонайменше 16 осіб, пише ВВС.

У тюрмі після бійки померло 15 осіб, ще один помер у лікарні. Деякі жертви мали вогнепальні поранення, а деякі були порізані або побиті предметами. Охоронці закладу і поліція поранення не отримали. 

Читайте також:

Під час приборкання бунту в СІЗО в Кропивницькому постраждали 25 ув'язнених

Агентство держбезпеки заявило, що бійка розпочалася у регіональному центрі соціальної реінтеграції Cieneguillas Бунт в'язнів тривав близько двох з половиною годин.

Засудженні билися один з одним за допомогою пістолетів та ножів. Одного чоловіка було заарештовано з пістолетом, а три інші пістолети та ножі були згодом знайшли всередині в'язниці.

Наразі уряд штату розпочав розслідування, аби встановити винних, а також те, як зброя потрапила до в'язниці.

Слід зауважити, що випадки насильства і бійок у в'язницях Мексики – це не рідкість. Такі заклади у країні переповнені та корумповані, а тому заворушення у тюрмах трапляються.

Як повідомлялося, найбільшу в'язницю у світі Райкерс, що розташована у Сполучених Штатах, збираються закрити. Уе через те, що тут регулярно фіксують правопорушення та випадки зловживання службовим становищем. Влада Нью-Йорка уже погодила план, у якому замість однієї величезної колонії побудують чотири нові. Вже й місця для них вибрали – Бруклін, Квінс, Бронкс та Мангетен. 

Відео

Найбільшу в'язницю у світі – Райкерс – збираються закрити

Усе через те, що тут регулярно фіксують правопорушення та випадки зловживання службовим становищем. Влада Нью-Йорка уже погодила план, у якому замість однієї величезної буцегарні побудують чотири нові. Обійдеться ця робота місту у майже 9 мільярдів доларів.  

Читайте також:

Під час приборкання бунту в СІЗО в Кропивницькому постраждали 25 ув'язнених

 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *