Прем’єр Японії закличе G7 до єдності на тлі “втоми від допомоги” Україні

Прем'єр Японії закличе G7 до єдності на тлі "втоми від допомоги" Україні

Прем’єр-міністр Японії закликатиме до подальшої єдності G7 та підтримки України на тлі занепокоєння щодо “втоми від допомоги” на Заході під час онлайн-саміту 24 лютого.

Прем’єр-міністр Японії Фуміо Кісіда на онлайн-саміті з лідерами Групи семи (G7) 24 лютого, як очікується, закликає їх до єдності на тлі “втоми від допомоги” Україні, що відзначається на Заході. Про це повідомив телеканал NHK, передає УНН</b>.

Деталі

За його даними, очікується, що прем’єр також повторить позицію Японії щодо необхідності збереження антиросійських санкцій та продовження підтримки Києва.

У прес-службі уряду Італії, яка цього року є головою “сімки”, заявили про плани проведення онлайн-саміту цього неформального об’єднання 24 лютого. Передбачено участь українського президента Володимира Зеленського. За підсумками зустрічі планується оприлюднити спільну заяву.

Очний саміт G7 у рамках італійського головування пройде у червні в Апулії (область на півдні Італії).

Парламент Японії об’єднаний у питанні підтримки України і підтримує українців, які ведуть боротьбу проти російської агресії – Шмигаль20 лютого 2024, 14:56 • 19626 переглядiв

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *