Через новорічний страйк бортпровідників дочки Lufthansa скасовано 170 авіарейсів

Страйк триватиме від 30 грудня до 1 січня.

Німецький бюджетний авіаперевізник Eurowings у неділю, 29 грудня, повідомив про скасування понад 170 рейсів, які мали відбутися у найближчі три дні. Причиною скасування став страйк бортпровідників лоукостера Germanwings – сестринської компанії Eurowings – який був організований німецькою профспілкою бортпровідників Ufo.

Обидві компанії – Eurowings та Germanwings – є дочірніми компаніями авіаконцерну Lufthansa.

Читайте також:

Визначена найкраща авіакомпанія світу

Страйк зачепив передусім внутрішньонімецькі рейси выд понеділка, 30 грудня, до середи, 1 січня. Саме протягом цих трьох днів триватиме страйк бортпровідників Germanwings. Рейси були скасовані, зокрема, з аеропортів Кельн-Бонн, Гамбурга, Мюнхена, Штутгарта, Дюссельдорфа.

Згідно з повідомленням Eurowings, компанія намагається мінімізувати негативний вплив страйку на пасажирів. Понад тисяча рейсів у ці три дні відбудеться відповідно до розкладу.

Профспілка Ufo вирішила вдатися до страйку через суперечку з керівництвом Germanwings у зв'язку з тим, що компанія відхилила прохання низки бортпровідників щодо роботи на неповну ставку.

Відео

Зіпсовані різдвяні відпустки: мандрівники потерпають від масштабних страйків у Франції

Ось уже два тижні поспіль транспортники не виходять на роботу через пенсійну реформу. Працює лише половина регіональних потягів, тож багато хто не зможе поїхати до родичів на новорічні свята. У підземці Парижа курсують лише 8 із 14 гілок метро. Напередодні уряд намагався домовитися із представниками профспілок, однак переговори провалились.  

 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *