Буданов заявляє про відсутність доказів смерті пригожина

Буданов заявляє про відсутність доказів смерті пригожина

Голова Головного управління розвідки міністерства оборони України Кирило Буданов стверджує, що немає жодних доказів загибелі ватажка “вагнерівців”євгена пригожина в авіакатастрофі у серпні минулого року.

Немає жодного доказу, що ватажок “вагнерівців” євген пригожин мертвий, заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв’ю Financial Times, передає УНН.

Деталі

За його словами, росії допомагають поповнили лави військових для війни в Україні наймані групи. Зокрема, представники ПВК “вагнер”, яка була заснована євгеном пригожиним.

“вагнер існує”, – сказав Буданов, відкидаючи повідомлення про те, що ПВК було розформовано. 

“А якщо говорити про пригожина, то я б не поспішав із висновками”, – сказав він, посилаючись на повідомлення про загибель пригожина в авіакатастрофі торік.  

Я не кажу, що він не помер або що він мертвий. Я кажу, що немає жодного доказу, що він мертвий

– заявив Буданов.

Нагадаємо

23 серпня літак на якому перебував ватажок “вагнерівців” євгеній пригожин розбився  у тверській області. Жертвами авіакатастрофи стали всі десять людей, які перебували на борту.

27 серпня слідчий комітет росії підтвердив смерть власника пвк “вагнер” євгенія пригожина в авіакатастрофі у тверській області рф.

Зеленський: Росія повинна відчути, що найбільше від агресії втрачає сам агресор21 січень 2024, 20:00 • 107844 перегляди

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *