У голови ВККС Романа Ігнатова знайшли російське громадянство, – ЗМІ

Роман Ігнатов має російський паспорт / Колаж 24 Каналу

Вища кваліфікаційна комісія суддів отримала лист від СБУ, у якому підтверджується, що нинішній голова ВККС Роман Ігнатов має російське громадянство. Наразі у ВККС готують рішення щодо цієї ситуації.

Чутки про російський паспорт у Ігнатова почали ширитися ще з червня цього року – коли його обрали головою. Однак суддя заперечував його наявність

Російський паспорт у судді

Служба безпеки України у листі Вищій кваліфікаційній комісії суддів підтвердила, що нинішній голова ВККС Роман Ігнатов має російське громадянство. Повідомляється, що наразі у ВККС проходять активні консультації щодо того, як діяти у цій ситуації. Сам Ігнатов готує брифінг.

Про російське громадянство Ігнатова почали говорити ще з початку його призначення на посаду голови. в Одному з інтерв’ю він це заперечив, зазначивши, що мав лише паспорт громадянина СРСР у свій час. Він працював і навчався там у 90-х, однак нібито відміток про інше громадянство не мав.

У 1996 році голова ВККС повернувся до Луганська, де й отримав українські документи. Ігнатов стверджував, що проходив безліч ретельних перевірок перед призначенням на роботу в прокуратуру та суди. Зокрема перевірка проводилася й Конкурсною комісією з відбору членів ВККС та ВРП.

Інші скандали з суддями

  • Олексій Тандир, той самий суддя Макарівського суду, який збив на смерть нацгвардійця, переписав майно на свою дружину і розлучився з нею. Мова йде про нерухомість, а також машиномісце.
  • Варто зазначити, що Олексій Тандир причетний щонайменше до двох сумнівних рішень у справах про розлучення. Він ухвалював відповідні рішення попри відсутність прописаних норм у законі. Наприклад, він визнав чоловіка єдиним власником всього майна, яке подружжя набуло за час спільного життя – за законом жінка мала отримати половину.
  • НАБУ і САП викрили чотирьох суддів Київського апеляційного суду на одержанні хабаря. Вони мали скасувати рішення про арешт майна приватної особи. Загальна сума неправомірної вигоди становила 35 тисяч гривень.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *