“Бавовна” у Маріуполі: куди прилетіло, та як виглядають місця ураження

"Бавовна" у Маріуполі: куди прилетіло, та як виглядають місця ураження

В окупованому росією Маріуполі вночі пролунали два вибухи на “бетонному заводі” та на території з військовою технікою. Російська влада заявила про відсутність жертв і мінімальну шкоду, але були помічені розбіжності в їхніх повідомленнях із даними місцевих. Бо за свідченнями марупольців від ночі до одного з місць ураження постійно їздили картери “швидкої допомоги”.

У  тимчасово окупованому росіянами Маріуполі вночі прогриміло два вибухи. За даними Маріупольської міської ради прилетіло по  “бетонному заводу” росіян, та по території за “ПортСіті”, де військові рф розміщували техніку й частини систем ППО. Наслідки прильотів показали в УНН, із посиланням на телеграм-канал Маріупольскої міськради.

Окупанти підтверджують прильоти по Маріуполю. ППО росіян не спрацювало. … Вибухів було декілька. Перший – на “бетонному заводі” російських окупантів, другий – на території за “ПортСіті”, де військові розміщували техніку та частини систем ППО. Це місце досі перекрито, а велика кількість карет “швидкої допомоги” пів-ночі вивозила поранених. Їх бачили місцеві.

– зазначили у маріупольській міськраді.

Деталі

Окупаційна влада Маріуполя повідомила, що “ЗСУ нанесли високоточні удари по об’єктам за колишнім ТРЦ “ПортСіті” та додали, що постраждали лише будівельні матеріали та пересувна котельня. Поранених, мовляв не має.

У той самий час радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко зазначає невідповідність опублікованої загарбниками інформації із їхніми словами. Зокрема,  на відео немає слідів пожежі, хоча вночі палало у двох районах міста.

Бавовна. Наслідки. Нормальний таки котлован. Але, звернить увагу на відстуність наслідків пожежи. Всі ж. бачили, як воно палало? А тут бачите? Ні. Мабуть, наслідки пожежі зникли разом з війьсковими та технікою. Наче й не було 🙂 Продовжують просувати версію удару в цивільному будівництву, ага. ДБЛ БЛД

– іронізував над спробами росіян приховати наслідки Андрющенко.

Інформація щодо місць прильотів та втрат окупантів поки не має офіційного підтвердження від Гентшабу ЗСУ.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *