Loading…Loading…Loading…

Loading…Новини по темiЯкщо безпосередньо будуть брати участь виробники, то ціна буде нижчою – "Укрцукор" про ідею Міноборони проводити тендери на харчування без посередників

"Укрцукор" підтримує ідею безпосередньої участі виробників в оборонних тендерах, оскільки це призведе до зниження цін без посередницьких націнок. Цей крок має на меті дати можливість українським виробникам чесно конкурувати.

Економіка • 12 грудня  •  132414 переглядиЕксклюзив

Палата представників у США підніме питання імпічменту Байдена – Reuters

Палата представників США може проголосувати 13 грудня за проведення розслідування щодо імпічменту президента Байдена, у зв'язку із заявами республіканців про неправомірну вигоду та втручання Мін'юсту.

Політика • 12 грудня  •  28078 перегляди

На півдні вночі знищили 5 "шахедів", два з них – над Одещиною

Українські сили протиповітряної оборони за ніч збили 5 ворожих безпілотників "шахед" на півдні, два з яких – над Одеською областю.

Війна • 12 грудня  •  32510 перегляди

Затримка американської допомоги "не є трагедією"- Данілов

Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки і оборони України, стверджує, що оборонна допомога від США надійде, і будь-яка затримка після Різдва не повинна розглядатися як трагедія.

Політика • 12 грудня  •  31515 перегляди

Reuters: у ЄС пом'якшили заборону щодо танкерів у 12-у пакеті санкцій проти рф

Країни ЄС близькі до узгодження 12-го пакету санкцій проти рф, включаючи заборону на російські алмази та жорсткіші заходи для забезпечення дотримання стелі ціни на нафту, але пом'якшує заборону на продаж танкерів.

Політика • 12 грудня  •  29022 перегляди

Залужний привітав воїнів з Днем Сухопутних військ ЗСУ: "Ви – надійна основа української армії"

У День Сухопутних військ Збройних сил України головнокомандувач Залужний назвав військових надійною основою армії в умовах війни з росією. Президент Зеленський також вшанував їхню хоробрість у цей день.

Війна • 12 грудня  •  32877 перегляди

Ситуація з Київстаром: джерела заявляють про обшуки в компанії

Ситуація з Київстаром: джерела заявляють про обшуки в компанії.

Кримінал та НП • 12 грудня  •  148248 перегляди

Три фатальні помилки. Стало відомо, на які порушення суддів Верховного Суду поскаржилася прокурор по справі ексдепутата – агента фсб Шепелева

Стало відомо, на які порушення суддів Верховного Суду поскаржилася прокурор у справі ексдепутата – агента фсб Шепелева.

Кримінал та НП • 12 грудня  •  125465 переглядиЕксклюзив

Вночі окупанти 3 рази обстріляли прикордоння Сумщини, зафіксовано 15 вибухів

За ніч росіяни тричі обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області, зафіксовано 15 вибухів. Про жертви не повідомляється.

Війна • 12 грудня  •  93783 перегляди

"Ми не зупинимося": Данілов визнав, що контрнаступ України не виправдав очікувань

Олексій Данілов визнає, що контрнаступ, на який сподівалася Україна, не виправдав надто оптимістичних очікувань.

Війна • 12 грудня  •  83668 перегляди

Якщо безпосередньо будуть брати участь виробники, то ціна буде нижчою – "Укрцукор" про ідею Міноборони проводити тендери на харчування без посередників

“Укрцукор” підтримує ідею безпосередньої участі виробників в оборонних тендерах, оскільки це призведе до зниження цін без посередницьких націнок. Цей крок має на меті дати можливість українським виробникам чесно конкурувати.

Якщо у тендерах на харчування для української армії безпосередньо будуть брати участь виробники, то ціна на їх продукцію буде нижчою. Так оцінив ініціативу Міноборони мінімізувати присутність посередників на тендерах тимчасовий виконувач обов’язків голови правління Національної асоціації цукровиків України “Укрцукор” Назар Михайловин в ексклюзивному коментарі УНН.

Михайловин зазначив, що підприємства, які входять до складу асоціації приймають участь у тендерах Міноборони і будуть продовжувати це робити.

 Цукрові заводи, що входять до складу нашої асоціації вже приймають участь у цих тендерах. На майбутнє планують також. Загалом, я погоджуюся, що якщо безпосередньо будуть виробники приймати участь – то ціна буде нижчою: та, яку вони пропонують, тобто без додаткових накруток. Тому ініціатива, ясна річ, що схвальна

 – розповів Назар Михайловин.

Додатково

Нещодавно Генеральний директор державного підприємства “Державний логістичний оператор України” Арсен Жумаділов оголосив про нову стратегію оборонних закупівель, яка передбачає забезпечення максимальної участі в тендерах виробників продукції, зокрема національних, а не посередників. А також поступове скасування дискримінаційних вимог, які створювали переваги окремим учасникам ринку.

“Ми всі наші закупівельні стратегії вибудовуємо таким чином, щоби уможливити участь виробників напряму у наших тендерах. Тобто, працювати не через посередників, а з тими, хто безпосередньо виробляє ту чи іншу продукцію. Якщо це резиденти України, тобто наші вітчизняні національні виробники, то мова про них. Якщо щось не виробляється в Україні, в принципі, або не виробляється у достатньому обсязі, і ми працюємо із закордонними виробниками, то будемо докладати зусиль для того, щоб з ними напряму виходити у договірні відносини”, – розповів Жумаділов.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *