Антиізраїльський бунт у Дагестані – чим закінчиться для Росії – прогноз експерта

Військово-політичний оглядач припускає, що події на Північному Кавказі можуть призвести до нового походу на Москву.

Військовий та політичний експерт Олександр Мусієнко вважає, що події, які відбулися у неділю, 29 жовтня, у столиці російського Дагестану Махачкалі, де розлючений натовп в аеропорту шукав громадян Ізраїлю, можуть підштовхнути цей мусульманський регіон до більшої автономії.

Таку думку він висловив у своєму ТікТок-каналі. 

“Те, що ми бачимо – постійне загравання Путіна, дозволи Кадирову робити все, що заманеться – зрештою може призвести до того, що в цій частині Росії утвориться халіфат”, – зазначив експерт.

За його словами, цілком ймовірним буде й ще один похід на Москву, цього разу — під зеленим прапором ісламу.

“Москва і зараз платить данину в Грозний, Кадирову. Тепер будуть платити більшу данину. На сході будуть платити данину Китаю. Таке воно майбутнє Росії”, – спрогнозував Олександр Мусієнко.

Експерт наголосив, що теперішні спалахи антисемітизму в Росії є чимось більшим – несприйняттям інших національностей загалом. 

“Ісламізм пішов під російську пропаганду, ще й там додався нацизм. І це те, що загалом притаманне зараз путінській Росії. Несприйняття інших народів, прагнення війни з іншими. Це є проявом нацизму, який культивується в Росії. І те, що ми бачимо зараз, є справжніми паростками громадянської війни у Росії”, – резюмував експерт.

Нагадаємо, у неділю, 29 жовтня, у російському місті Махачкалі, столиці переважно мусульманського Дагестану, натовп радикально налаштованих чоловіків увірвався до аеропорту. Агресивні люди влаштували обшук у приміщеннях у пошуку “євреїв”, що прилетіли з Ізраїлю. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *