Візит ХАМАСу до Москви: Піонтковський про реакцію Вашингтона, новини 1+1

В Ізраїлі створена спеціальна структура, яка буде переслідувати всіх учасників злочинного процесу.

Росія сама себе внесла в той список людей і керівників, які будуть до кінця життя знищуватися спеціальними структурами Служби безпеки Ізраїлю. Візит ХАМАСу до Москви — ще одне підтвердження цьому. 

Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEDOM журналіст і політичний діяч Андрій Піонтковський. 

Реакція Вашингтона

“Реакцію доволі явно висловив президент США Джо Байден у своєму історичному виступі. Він сказав дуже адресно: будь-яку організацію і будь-яку державу, яка втрутиться у війну проти Ізраїлю, він попередив цього не робити. У нашому випадку рганізація це Хезболла, адержава — Іран. Але ми бачимо, що вони втручаються все більш активно”, — сказав Піонтковський.

“Розрахунок цих покидьків зрозумілий. Багато хто питає, чому така жахлива жорстокість. А для того, щоб не залишити Ізраїлю іншого виходу, крім наземної операції і фізичного знищення всього 20-тисячного угруповання ХАМАСу і його керівників. Від цього Ізраїль ніколи не відмовиться”, — зазначив політичний діяч. 

Рішення Служби безпеки Ізраїлю

Журналіст нагадав про останнє рішення ШАБАКу (загальна служба безпеки Ізраїлю): “Створена спеціальна структура, яка буде переслідувати всіх учасників і організаторів цього злочину до кінця днів. Питання в тому, що ці вже нікуди не підуть, а треба трохи змінити послідовність дій, як мені здається. Я вважаю, що так вирішили і Ізраїль, і США”.

“Перш за все, треба знищити ворогів більш небезпечних — Хезболлу, другого агента Ірану, який готується нанест удар з півночі, сподіваючись, що армія Ізраїлю буде закупорена в цих катакомбах. А також всю цю підступну іранську верхівку. Мені здається, що такий розвиток подій зараз неминучий”, — говорить Піонтковський. 

За його словами, Росія сама себе внесла в той список людей і керівників, які будуть до кінця життя знищуватися цими спеціальними структурами ШАБАКу: “Я б на місці Путіна попросив би в когось броньовану підземну камеру в Гаазі в будівлі Міжнародного кримінального суду. Там йому буде безпечніше”.

Іран — спонсор тероризму 

Політичний діяч додав, що у Ірану є ядерні боєголовки, якими вони готові знищити Ізраїль. 

“Всім зрозуміло, що і ХАМАС, і Хезболла, і “Ісламський джихад”, і шиїтські структури в Сирії, і хусити — всі ці організації створені і надихаються Іраном. Днями добре висловився один із міністрів ізраїльського керівництва про те, що “потрібно вдарити по голові цій змії, а голова знаходиться в Ірані”, — резюмував Піонтковський. 

Нагадаємо, до Москви з офіційним візитом 26 жовтня прибула делегація терористичної організації ХАМАС, яку очолює член політбюро організації Абу Марзук. Ізраїльський військовий журналіст Сергій Ауслендер наголосив, що Абу Марзук – “людина, яка є визнаним і розшукуваним терористом”.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *