Мелітополець намагався отруїти військових пілотів РФ: фото

У Росії повідомили про арешт мешканцю Мелітополя, який намагався отруїти російських пілотів.

У Красноярському краї РФ уродженець Мелітополя Єгор Семенов намагався отруїти учасників зустрічі випускників Армавірського вищого військового авіаційного училища (АВВАУЛ). Суд аарештував чоловіка на 15 діб за дрібне хуліганство, йде перевірка його причетності до спроби отруєння.  

Про це повідомляє “Комерсант” та Baza.

Спроба отруєння російських пілотів сталася 21 жовтня – того дня випускники АВВАУЛ відзначали 20-річчя закінчення училища в одному із ресторанів міста Армавір (Красноярський край). 

Під час святкування до ресторану прийшов кур'єр (Єгор Семенов) із 20-кілограмовим тортом із емблемою училища та коробкою віскі. Кур'єр сказав, що він привіз подарунки від одного із випускників, який не зміг приїхати на ювілей. 

Отруєний торт / Фото: Baza

Учасникам зустрічі це здалося підозрілим, тому вони не стали куштувати торт і заявили про те, що сталося до ФСБ.

Пізніше у правоохоронних органах з'ясували, що торт та віскі були отруєні, а замах на льотчиків, за версією слідства, “організували співробітники СБУ”.

За даними Baza, Єгору Семенову – 32 роки. 

Уродженець Мелітополя Єгор Семенов /Фото: Baza

“Комерсант” пише, що останнім часом він жив у Підмосков'ї. Джерела видання уточнюють, що після відбуття покарання за хуліганство Семенова можуть заарештувати у кримінальній справі замах на терористичний акт.

Нагадаємо, родичі окупанта скаржаться, що його отруїли місцеві українці.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *