Рогозін став сенатором РФ від окупованої частини Запоріжжя – реакція пропагандистів

Російські пропагандисти з нагоди нової політичної посади ексголови "Роскосмосу" опублікували ролик, на якому він цитує монолог Тараса Бульби на синьо-жовтому тлі.

У суботу, 23 вересня, колишній очільник “Роскосмосу” Дмитро Рогозін, який наприкінці 2022 року зазнав поранення в сідниці під час святкування свого дня народження в окупованому Донецьку, отримав нову політичну посаду. Він став сенатором Ради Федерації — верхньої палати російського парламенту — від окупованої частини Запорізької області.

З цієї нагоди російські пропагандисти публікують монолог Тараса Бульби з однойменної повісті Миколи Гоголя у виконанні одіозного російського політика.

В уривку, який, хоч і трохи затинаючись, але пафосно читає ексочільник “Роскосмосу”, він вустами Тараса Бульби нарікає на “бусурманів”, через яких “усе пропало”, та на “земляків”, які переймають “бусурманські звичаї”.

До речі, в коментарі російським пропагандистам Дмитро Рогозін чомусь називає героя повісті Гоголя отаманом “запорізьких російських козаків”.

Єдине, що не ріже око в цьому ролику — синьо-жовті кольори лану й неба, на тлі яких він цитує класичний твір.

Пам’ятаючи про поранення Дмитра Рогозіна осколком у сідниці під час святкування його дня народження в Донецьку, доречніше було б зацитувати іншу фразу Тараса Бульби з цього твору: “А повернись-но синку, який-бо ти смішний”.

Нагадаємо, перед звільненням Дмитра Рогозіна з посади голови “Роскомосу” ходили чутки, що Путін призначить його “гауляйтером” окупованих територій України.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *