Байден та Зеленський розпочали зустріч у Білому домі

Під час цієї зустрічі Байден оголосить про нову військову допомогу на суму понад 325 мільйонів доларів.

У четвер, 21 вересня, президент США Джо Байден і президент України Володимир Зеленський розпочали особисту зустріч у Білому домі.

Про це повідомляє CNN.

Очікується, що під час цієї зустрічі Байден оголосить про нову військову допомогу на суму понад 325 мільйонів доларів. З посиланням на слова двох неназваних чиновників, видання повідомляє, що новий пакет оборонної допомоги від США включатиме більше касетних боєприпасів. 

За словами радника з питань національної безпеки Джейка Саллівана, Сполучені Штати не надаватимуть українській армії тактичні ракетні системи (ATACMS), незважаючи на прохання з боку України.

“Байден також із нетерпінням чекає почути особисту точку зору Зеленського щодо “війни та майбутнього просування”, — сказав Салліван.

Коли президент України та його дружина Олена Зеленська прибули на двосторонню зустріч, один з репортерів вигукнув: “Пане президенте, наскільки важливий цей візит?”.

“Дуже важливий”, — сказав Зеленський перед входом у Білий дім.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “Президенти і перші леді України і США зустрілись у Білому домі! Як все було НАЖИВО”

Нагадаємо, перед візитом до Білого дому президент Зеленський обговорив із очільником Міноборони США Ллойдом Остіном постачання артилерійських систем і засобів дальнього ураження.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *