ДТП в Чорногорії – що відомо про українця з ампутованою ногою ТСН новини 1+1

Чоловік зазнав важкої контузійної травми ноги з пораненням пахової області і кінцевого відділу товстої кишки.

Внаслідок ДТП з автобусом у Чорногорії життя українця, якому довелося ампутувати ліву нижню кінцівку, перебуває під загрозою.

Про це повідомляє Pobjeda.

Один із медиків розповів, що постраждалий в аварії громадянин України перебуває в реанімації. Він зазнав важкої контузійної травми лівої кінцівки з пораненням пахової області і кінцевого відділу товстої кишки.

“Йому була проведена ампутація лівої кінцівки і діагностично-оперативне лікування пошкоджень паху й кінцевого відділу товстої кишки. Він перебував у важкому геморагічному шоці й отримав важкі травми”, – повідомив медик.

Він додав, що всі заходи реанімації та інтенсивного лікування були проведені пацієнтові для того, аби його стан на ранок був стабільнішим.

“Його життя, як і раніше, перебуває під загрозою. Він перебуває під інтенсивним лікуванням і наглядом”, – зазначив лікар.

За інформацією місцевого видання, решта дев'ять постраждалих у ДТП з автобусом перебувають у стабільному стані.

Нагадаємо, в Чорногорії сталася смертельна ДТП з автобусом на трасі Цетинє-Будва. В аварії загинули щонайменше двоє людей. Серед постраждалих опинилися декілька українців, одному з яких ампутували кінцівку.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *