Елтона Джона госпіталізували. Співак впав у своєму будинку в Ніцці

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Сера Елтона Джона ушпиталено в Монако після падіння у його будинку Мон-Борон в Ніцці, передає УНН з посиланням на NM.

Деталі

Згідно з повідомленнями, сер Елтон Джон, 76 років, був госпіталізований в Монако в неділю ввечері після побутового інциденту в його будинку на Мон-Борон в Ніцці.

Британський співак, автор пісень, піаніст і актор, якого королева Єлизавета II посвятила в лицарі в 1998 році, зазнав незначного побутового інциденту на своїй віллі Мон-Борон в Ніцці, в результаті якого отримав лише незначні травми.

Доповнення

Цього літа британська зірка почувався на Лазурному узбережжі як вдома, зокрема, в Nespo, відомому ресторані Ніцци, після несподіваного візиту на Ніццький джазовий фестиваль наприкінці липня.

Елтон Джон також сидів за одним столиком з Кевіном Спейсі в середині серпня в La Petite Maison, ще одному відомому закладі в старій частині Ніцци.

Під час фінального концерту в рамках всесвітнього туру «Farewell Yellow Brick Road», який розпочався ще у 2018 році з Північної Америки, а закінчився 9 липня в Стокгольмі на арені Tele2, Елтон Джон звернувся до свої фанатів з повідомленням щодо завершення кар’єри.

Пізніше в Instagram він написав, що він все ще “намагається усвідомити” свій останній концерт після завершення туру, не зважаючи на більш ніж 50 років кар’єри і виступів по всьому світу. Він зауважив, що йому знадобиться деякий час, щоб “зануриться в те”, що він нарешті закінчив прощальний тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Ед Ширан виграв позов про порушення авторських прав на пісню Марвіна Гея

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *