Пасажира вдарили електрошокером та висадили з літака – ТСН, новини 1+1

Його "деструктивна" поведінка змусила передчасно приземлитися.

Рейс Jet2 був змушений приземлитися раніше, щоб вивести “неслухняного” чоловіка та жінку.

Про це пише dailystar.co.uk.

Вилетівши з аеропорту Единбурга, Велика Британія, до популярного іспанського місця відпочинку на Тенеріфе, літак дістався лише острова Порту-Санту на Мадейрі.

Екіпаж вирішив, що найбезпечніше висадити пасажира, який “порушив порядок”, на 483 км раніше, ніж очікувалося.

26-річного чоловіка, підозрюваного в організації бійки, зафіксували на Мадейрі в супроводі служби безпеки. Внаслідок заворушень, під час яких із літака також було висаджено жінку, деякі пасажири затрималися на 27 годин.

В заяві регіонального командування поліції громадської безпеки Мадейри йдеться, що іноземного громадянина було заарештовано “за злочин, який полягає в непокорі законному наказу командира літака”.

Також офіцери використовували “електричну зброю з низьким смертоносним потенціалом”, щоб “гарантувати безпеку інших пасажирів та членів екіпажу” після того, як пасажир-чоловік відмовився співпрацювати.

“Громадянина було затримано присутньою там поліцією за непокору відповідно до звичайних процесуальних дій, і рейс продовжився до пункту призначення”, — йдеться у заяві.

Представник Jet2 сказав: “Ми можемо підтвердити, що рейс LS727 з Единбурга на Тенеріфе був перенаправлений до Порту-Санту, щоб поліція могла висадити пасажира, який порушив порядок. Внаслідок цього відхилення рейс із Тенеріфе до Единбурга згодом був затриманий, проте наші команди зробили все можливе, щоб подбати про клієнтів, зокрема розміщення в готелі та прохолодні напої”.

Нагадаємо, не так давно з літака вигнали пасажира бізнес-класу за понад 6000 км від місця призначення. Відомо, через що він влаштував істерику.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *