ФСБ намагається перекрити Пригожину доступ до увʼязнених – 1+1, новини ТСН

Це обумовлюють тим, що "вагнерівці" не хочуть взаємодіяти з підрозділами збройних сил РФ на фронті.

Співробітники російської ФСБ рекомендують адміністраціям колоній припинити вербувати увʼязнених до ПВК “Вагнер”, яку контролює Євген Пригожин.

Про це заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов сказав на брифінгу в Києві, повідомляє Укрінформ.

“Співробітники ФСБ доводять адміністрації усні вказівки припинити набір спецконтингенту до лав ПВК “Вагнер”, обумовлюючи відсутністю взаємодії цього ПВК з підрозділами збройних сил РФ на фронті”, – сказав Громов.

Він заявив, що Кремль, як і раніше, намагається поповнити втрати на полі бою за рахунок увʼязнених. Повідомляється, що тільки з Тюменської, Липецької та Смоленської областей у травні набрали 460 в'язнів. Також набирають на війну вʼязнів, які є іноземними громадянами. У разі відмови увʼязненим погрожують відкриттям нових кримінальних справ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин, який раніше припускав, що його бойовики більше не воюватимуть в Україні, анонсував повернення на фронт 5 серпня.

Крім того, ми раніше інформували, що конфлікт між Євгеном Пригожиним та Міністерством оборони РФ вступає у вирішальну фазу.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *