Хто очолить Росію після краху режиму Путіна і поразки у війні – Арестович назвав кандидатуру

Чинний господар Кремля, понад два десятиліття перебуваючи при владі, нав’язав росіянам думку, що він є безальтернативним “рятівником Росії”.

Військово-політичний експерт, колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що альтернативою Путіну в Російській Федерації є бізнесмен Михайло Ходорковський, який відбував покарання в російській колонії і вважається в’язнем сумління.

Про це він говорив в інтерв'ю литовському каналу Delfi.

За словами Арестовича, мільйонам жителів Росії, які не згодні з путінським режимом, потрібно запропонувати альтернативу, тому що “безальтернативність — це те, що згубить людей, які потрапили в цей ящик”. Експерт наголосив, що чинний господар Кремля, понад два десятиліття перебуваючи при владі, нав’язав росіянам думку, що він є безальтернативним “рятівником Росії”.

“Ходорковський за набором особистих якостей потужна фігура, він бізнесмен, відсидів 10 років у колонії в далеко не найкращих умовах, має бачення стратегічне, силу волі, освіту, широке коло контактів, і має особисті порахунки з режимом”, – стверджує Арестович.

Експерт підкреслив, що під час конференції об'єднаної російської опозиції у Брюсселі він побачив ставлення до Михайла Ходорковського саме як до альтернативи Путіну.

Водночас Арестович підкреслив, що крахом путінського режиму повинен стати військовий розгром РФ в Україні, а не просто зміна влади в Кремлі.

Після падіння режиму Путіна та поразки РФ у війні, на його думку, важливо буде зберегти санкції до повної виплати репарацій Україні, а також забезпечити демілітаризацію Росії, щоб позбавити її можливості загрожувати сусідам.

Нагадаємо, після того, як Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна, так звані “вежі Кремля” почали активно підшукувати кандидатуру його наступника. Таку інформацію раніше оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *