Поранення Адама Делімханова – соратника Кадирова: реакція Кремля – ТСН, новини 1+1

За даними низки ЗМІ, Делімханов є двоюрідним братом Рамзана Кадирова.

Речник російського президента-диктатора Дмитро Пєсков заявив, що йому тривожно від новин про можливе поранення депутата Держдуми РФ та “правої руки” очільника Чечні Рамзана Кадирова – Адама Делімханова.

Про це речник Кремля сказав на брифінгу у середу, 14 травня, передають російські засоби масової пропаганди.

“Ми з великою тривогою сприйняли цю інформацію (поранення – ред.), переживаємо, як і всі, за Героя Росії. Ми сподіваємося, що найближчим часом з'явиться якась уточнена інформація про те, що сталося”, – сказав він.

Нагадаємо, 14 червня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що на війні в Україні отримав поранення депутат Держдуми РФ та “права рука” очільника Чечні Рамзана Кадирова – Адам Делімханов. Вперше про це повідомило пропагандистське видання “Звєзда” із посиланням на пресслужбу Держдуму. Втім, там заявили, що не надавали журналістам такої інформації.

Тим часом деякі пабліки почали поширювати інформацію про ліквідацію Делімханова під час обстрілу в Приморську Запорізькій області. Про це повідомив журналіст та військовий ЗСУ Кирило Сазонов. 

Пізніше голова Чечні Рамзан Кадиров, який, за даними ЗМІ, є двоєрідним братом Делімханова, заявив, що не може зв'язатися із ним і звернувся до розвідки України з проханням надати про нього інформацію.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *