Жінка ожила у труні перед своїм похороном – ТСН, новини 1+1

Рідні вже готувалися поховати її.

В Еквадорі жінка, яку родичі вважали мертвою, дивом ожила під час своїх поминок.

Про це пише dailystar.co.uk.

Родичі 76-річної Белли Монтоя віддавали їй шану на поминках 9 червня після того, як персонал лікарні Мартіна Ікаса в Бабаойо оголосив її мертвою.

О 9-й ранку син Гілберт доправив її до лікарні. Через дві години медики констатували смерть, причиною якої, як повідомляється, була зупинка серцево-судинної системи, спричинена неуточненим цереброваскулярним захворюванням. Гілберт повідомив місцевим ЗМІ, що його мама страждала на гіпертонію та проблеми із серцем.

Через чотири години після того, як її поклали до труни, вона почала задихатися коли її близькі відкрили труну, щоб переодягнути “покійну”.

Жінка ожила в труні / Фото: dailystar.co.uk

Її син сказав, що вона також стукала по труні лівою рукою.

Людина, яка знімала шокувальний інцидент, сказала, що, попри дивні обставини, екстрені служби не мали запасних машин швидкої допомоги для надання допомоги жінці, яка ожила.

“Ми тут, на вулиці Ольмедо, 509, де людина, яка була оголошена мертвою в лікарні, лежить у труні від полудня, і виявляється, що пані жива. У цей момент ми можемо бачити, що вона має життєві показники. Вона щосили дихає, ми викликали швидку допомогу, але нам сказали, що перетелефонують і що швидкої допомоги немає”, – говорили очевидці.

Беллу Монтою оголосили мертвою в лікарні / Фото: dailystar.co.uk

На щастя, їй вдалося потрапити до палати інтенсивної терапії, де вона досі перебуває.

“Моя мама перебуває на кисні. Її серце стабільне. Лікар ущипнув її за руку, і вона відреагувала. Вони кажуть мені, що це хороший знак, тому що це означає, що вона повільно реагує”, – сказав її син.

За даними місцевих ЗМІ, Белла зазнала каталепсії – стан тривалої жорсткої пози, що виникає, наприклад, під час шизофренії або в гіпнотичних трансах.

Як виявилося, вона зазнала каталепсії / Фото: dailystar.co.uk

Гілберт сказав: “Я поступово змиряюся з тим, що сталося. Тепер я лише прошу покращити здоров'я моєї матері. Я хочу, щоб вона була жива і була поряд зі мною”.

Нагадаємо, 16-річна дівчина, якій тигр розірвав обличчя, відверто розповіла про своє непросте життя. У дитинстві вона зазнавала жорстоких знущань, але тепер почувається значно ліпше.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *