ЗМІ помітили дочку Лаврова на весіллі в Грузії: біля її готелю – мітинг

В готелі спростовують її перебування.

Дочка російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова – Катерина Винокурова – приїхала до Грузії на весілля брата свого чоловіка Олександра Винокурова.

Про це повідомив грузинський опозиційний телеканал Mtavari, посилаючись на соцмережі самої Винокуровой, а також її друзів.

За інформацією медіа, весілля відбувається на сході Грузії – в Кахетії. Зазначається, що застілля відбувається у п'ятизірковому готелі Kvareli Lake Resort. Більшість гостей – громадяни РФ.

ЗМІ дізналися про прибуття Лаврової-Винокурової в готель, зателефонувавши в Kvareli Lake Resort  назвався кур'єро з приводу доставки букета дочки російського міністра. Там підтвердили її приїзд. “Радіо Свобода” пише, що більшість гостей приїхали з Владикавказа. По дорозі вони знімали відео та поширювали їх у соцмережах.

Катерина Винокурова у Грузії. / Фото: скриншот з відео

Згодом адміністрація готелю заявила, що відвідувачів з таким прізвищем у них немає. Ба більше – вони звинуватили журналістів у дезінформації. Грузинська влада поки не коментувала прибуття родичів Сергія Лаврова.

“Візит на озеро Кварелі не відповідає дійсності. Весілля також не планується. Говорити про те, що наш готель закритий на два дні, це нормально. Кожні вихідні повністю заповнені, тому ми не можемо приймати інших гостей. На наступні вихідні теж бронюють заздалегідь”, – розповіла “Радіо Свобода” керівниця готелю Майя Патарава.

Тим часом “Радіо Свобода” повідомляє, що біля готелю заплановано протест, на місці вже чергують поліцейські. Прилеглий периметр готелю охороняють правоохоронці. На мітинг прийшли представники опозиційних партій і громадські активісти Кахетії та Тбілісі.

Видання пише, що учасники мітингу скандували “Росіяни! Росіяни!”. Після цього з лісового масиву вийшов спецназ і затримав щонайменше чотирьох демонстрантів.

Як повідомлялося, що Грузія дозволила трьом авіакомпаніям відновити польоти до Москви. Це – Red Wings, “Азімут” та Georgian Airways. Напередодні, 19 травня, у Тбілісі сів перший за 4 роки російський літак. Грузини в аеропорту влаштували протест. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *