Путін готує сюрприз для Китаю на Далекому Сході Росії – про що йдеться

Господар Кремля вимагає розширити посівні площі сої для продажу сільгосппродукції в КНР.

Президент держави-агресорки Володимир Путін закликав губернатора Амурської області РФ Василя Орлова засіяти Далекий Схід соєвими плантаціями для подальшого продажу цієї  сільгосппродукції до Китаю. 

Про це у четвер, 18 травня, повідомляють російські пропагандисти з посиланням на заяву господаря Кремля на нараді про перебіг весняних польових робіт.

“Наші друзі в Китаї дуже доброзичливо ставляться до наших виробників [сої], у цьому сенсі готові приймати дуже велику кількість”, – цитують вони слова Путіна.

Господар Кремля стверджує, що попит Китаю на сою, вирощену в Росії, пов'язаний “не лише з дружніми відносинами стратегічного характеру”, але й з тим, що російські постачання дешеві, оскільки транспортне плече виявляється дуже коротким.

“Це просто вигідно для наших партнерів. І для нас вигідно”, – категорично заявив Путін.

Нагадаємо, раніше Міністерство природних ресурсів КНР опублікувало нові правила щодо топоніміки карт. Відповідно до відомчого циркуляру, на офіційних топонімічних картах будуть використовувати китайські назви для деяких російських міст і територій, зокрема, на Далекому Сході.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *