Не витримав горя втрати: в Брянській області РФ озброєний мобілізований взяв в заручники військових

Росіянин взяв у заручники трьох офіцерів та від трьох до п'яти мобілізованих у місцевому будинку культури.

У селі Павлівка Брянської області РФ мобілізований із автоматом взяв у заручники близько 10 військових. Напередодні він дізнався, що на війні в Україні загинули його племінники.

Про це повідомляє телеграм-канал “Baza”.

Зазначається, що 35-річний мобілізований із Самарської області дізнався про загибель своїх племінників на “СВО”, після чого взяв у заручники трьох офіцерів та від трьох до п'яти мобілізованих у місцевому будинку культури. Він мав при собі автомат, також у нього були гранати, які він погрожував застосувати у разі потреби. Жодних вимог чоловік не висував.

“Поліція оточила будинок культури та знайшла переговорника — з мобілізованим спробував домовитись командир його військової частини. За годину йому це вдалося — мобілізований відпустив заручників і здався”, – йдеться у дописі пабліка.

Нова хвиля мобілізації в Росії

Нагадаємо, Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що Росія збільшила кількість строковиків у весняній хвилі призову. Зокрема, залучать 147 000 призовників на строкову службу від 1 квітня до 15 липня. Втім, як вважают аналітики ISW,  Путін навряд чи розгорне нових призовників для участі в бойових діях в Україні

Військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман впевнений, що військовому командуванню РФ не вдасться мобілізувати до армії ще 400 тисяч осіб. Та додав, що ЗС РФ незабаром зіштовхнуться з великими проблемами.

Мінус Су-24-М під Бахмутом – втрати росіян на 29 березня

01:07

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *