Хотів подарувати подрузі: у Польщі чоловік поцупив чужу валізу з автобуса

У Польщі чоловік викрав чужий багаж з автобуса, аби подарувати його своїй подрузі. Щоправда жінці більшість речей не сподобались.

Працівники поліції затримали 37-річного чоловіка, який викрав дорожню валізу з автобуса сполученням Козеніце-Варшава, аби подарувати її подрузі. 

Про це повідомляє In Poland.

Пасажирка автобуса сполученням Козеніце-Варшава лише на кінцевій зупинці помітила, що її багажу немає.

“Коли вона хотіла забрати валізу, яку мала брати з собою в закордонну поїздку, виявилося, що багажу немає. Злодій вкрав одяг, фотоапарат і косметику”, йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з Козеніце знайшли всіх інших пасажирів, які їхали цим рейсом. Як зʼясувалося, на трасі, на одній із зупинок, з автобуса вийшли жінка та чоловік, які, вочевидь, і захопили з собою чужу сумку. Правоохоронці швидко встановили їхні дані та затримали пару.

“Під час подальших дій зʼясувалося, що 37-річний чоловік хотів зробити подарунок подрузі та викрав із багажного відділення валізу. Коли жінка побачила вміст багажу, то взяла з нього лише парфуми. Інші речі вони викинули у придорожню канаву”, – пише видання.

Офіцери знайшли викрадене майно на суму майже 2 тисячі злотих. Тепер 37-річний закоханий відповідатиме перед судом як рецидивіст, адже це була не перша його крадіжка. Йому загрожує до 7,5 років позбавлення волі, а 50-річній подрузі – до 5 років.

Нагадаємо, пілот літака польських авіаліній LOT украв із пасажирського візка алкогольні напої, які пропонують під час пілоту пасажирам. Його відсторонили від виконання авіарейсів.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *