“Все максимально серйозно”: Скабєєва із гостями шоу обговорювали “кріоконсервацію сперми солдатів ЗСУ”

Скабєєва злякалася, що "бандерівці ніколи не закінчаться".

Головна пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва придумала чергову маячню щодо української армії. Вона заявила, що Україна готує “цілу армію відбірних укрів із підвищеним рівнем русофобії”.

Такою заявою вона ошелешила під час своєї програми на пропагандистському російському каналі. 

У хворих фантазіях Скабєєвої українські бійці розпочали цю “місію” і пішли масово здавати зразки сперми, щоб у разі їхньої смерті була виведена “армія бандерівців”.

“В Україні сьогодні розпочали генетичні експерименти зі створення нації. Щоб “бандерівці” ніколи не закінчувалися, в Києві почали кріоконсервувати сперму солдатів ЗСУ. Вони заморожують чоловіче сім'я і зберігають, щоб їхні дружини могли народжувати в разі смерті бійця. Все максимально серйозно. На фронті зараз найкращий генофонд країни, тому будь-який військовий ЗСУ може прийти здати зразок і безкоштовно його законсервувати. Після цього група науковців відбере кращих із кращих. І за допомогою штучного запліднення буде виведена ціла армія відбірних укрів із підвищеним рівнем русофобії”, – вигадала кремлівська пропагандистка.

Як повідомляли раніше, Скабєєва придумала уявний голод у Британії, і тому громадяни цієї країни будуть змушені “їсти білок, бо їх є багато в парку”. Так, за її словами, тваринок уже подають у ресторанах.

Війна не в кожний дім: де син пропагандиста Соловйова і чому не воює

02:29

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *