Промови Байдена та Путіна 21 лютого 2023 року: Подоляк прокоментував промови президентів США та РФ та вказав на разючу відмінність

Подоляк вважає, що звернення Путіна та Байдена 21 лютого – це "дві промови, які все розставили по своїх місцях".

У Зеленського порівняли промови російського диктатора Володимира Путіна до Федеральних зборів та президента США Джо Байдена у Варшаві. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав їх “чорним і білим”, “минулим і майбутнім”, “мертвим і живим”.

Про це політик написав у соціальних мережах.

“Чорне і біле. Мертве і живе. Минуле і майбутнє. Путін, що зникає, і домінуючий Байден… Дві промови, які все розставили по своїх місцях. Ниття та брехня Путіна проти чіткої фіксації глобальної позиції «Росія обов’язково програє», яку вписав в історію Байден”, – йдеться в його дописі.

Звернення Путіна та Байдена 21 лютого

В обід президент Росії Володимир Путін 21 лютого виступив із посланням до Федеральних зборів РФ. Під час свого звернення диктатор вкотре озвучив пропагандистські наративи пропаганди РФ. Він звинуватив Україну й Захід у розв'язанні війни, пригрозив світу глобальним конфліктом, оголосив про припинення участі Росії в Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь і заявив про підготовку до ядерних випробувань.

Ввечері  21 лютого із промовою виступив президент США Джо Байден, який перебуває з візитом у Польщі. Лідер Америки пообіцяв підтримку Україні та Молдові, звернувся до росіян та нагадав РФ про 5 статтю НАТО.

10 мільярдів доларів для України – США готують новий пакет допомоги

00:53

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *