Ізраїльська ракета влучила по будівлі в центрі Дамаску — Reuters

Є загиблі й постраждалі.

Ізраїль завдав ракетного удару по центру Дамаску, столиці Сирії. Вибух прогримів у будівлі під охороною, неподалік від іранських військових об’єктів. Загинули п’ятеро осіб, а ще 15 отримали поранення. Пошкоджені кілька житлових будинків. 

Про це інформує Reuters із посиланням на очевидців і офіційних осіб. 

“Рідкісний цілеспрямований удар пошкодив кілька будівель у густонаселеному районі поблизу площі Омейяд у центрі столиці, де багатоповерхові будинки під охороною розташовані в житлових районах”, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, влітку минулого року армія оборони Ізраїлю завдала ракетного удару та зруйнувала іранське підприємство у передмісті Дамаску, яке займаться збиранням БПЛА.

Окрім цього, ТСН.uа інформував, що в ніч проти 29 січня на об’єктах військової інфраструктури в Ірані сталася серія потужних вибухів. Безпілотники-камікадзе атакували декілька військових об’єктів. За неофіційними даними, вибухи лунали й на заводі з виробництва безпілотників Shahed.

Жодна країна чи терористична організація не взяла на себе відповідальність за це. Проте іранська сторона звинуватила в Ізраїль у атаці на військовий об’єкт. 

Ізраїль підтримає формулу миру Зеленського: голова ізраїльського МЗС відвідав Київ

00:48

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *