Тенісисту Звєреву загрожує в’язниця

Четверту ракетку світу підозрюють у домашньому насильстві, яке могло статися в 2019 році по відношенню до колишньої дівчини.

 

Четвертій ракетці світу – німцю Олександру Звєреву – загрожує тюремне ув’язнення. АТР почала розслідування стосовно спортсмена.

 

Його підозрюють у домашньому насильстві над колишньою дівчиною – Ольгою Шариповою. Інцидент, імовірно, стався ще в 2019 році під час турніру в Шанхаї.

 

“Олександру Звєреву пред’явлено серйозні звинувачення, і ми зобов’язані на це відреагувати. Ми сподіваємося, що під час розслідування будуть встановлені факти, які дозволять визначитися з подальшими діями.

 

Маємо таке припущення, що Звєрев не проти розслідування, але він заперечує усі звинувачення. Також ми відслідкуємо, якою буде ситуація з попередніми заборонами, які Звєрев отримав у німецькому суді”, – цитує генерального директора ATP Массімо Кальвеллі atptour.com.

 

Відзначимо, Шарипова звинувачує тенісиста в тому, що своїми діями він мало не довів її до суїциду. Перед стартом US Open цього року Звєрев уже мусив звертатися в німецький суд, який заборонив поширювати в Німеччині звинувачення, якими його закидає Шарипова.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Читайте Korrespondent.net в Google News

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *