Росіянин розстріляв сусідів через гучну музику

Слідчі завершили справу та передали матеріали до суду.

У Краснодарі суд отримав матеріали справи про подвійне вбивство, скоєне в лютому цього року в селі Супсех. Про це повідомляє пресслужба регіонального відділення слідчого комітету Росії.

Слідством встановлено, що 54-річний житель Анапи обурився гучною музикою, що грала на сусідньому подвір’ї, та почав вимагати вимкнути її. Свої претензії він висловив у жорсткій формі та супроводив кинутим на територію сусідів камінням. 60-річний сусід і його 30-річний син прийшли з невдоволенням щодо почутих зауважень, але розмови не склалося – чоловік застрелив обох із рушниці.

Читайте також:

Загадкова смерть на коліях і випадкова снайперська куля: найгучніші вбивства-2019

Вбивця сам повідомив поліцію та медиків про те, що сталося. Лікарі не мали шансів урятувати постраждалих, старший із яких дістав вогнепальне поранення в голову, а молодший – у живіт. Обидва померли на місці події. Стрільця ж затримали правоохоронці, на час слідства він був поміщений під арешт до СІЗО. Наразі ж збір доказів у справі про вбивство завершено, матеріали передані до суду для розгляду справи по суті.

Раніше в індійському місті Фірозабад гаманець зупинив кулю і врятував життя поліцейському. Віджендер Кумар потрапив під обстріл під час зіткнень з протестувальниками, які вийшли на вулиці проти нового закону про громадянство. Куля влетіла просто у груди копа та пройшла через бронежилет, однак у тіло проникнути не змогла.

Відео

У Дніпрі затримали банду кілерів, які рік тому розстріляли позашляховик з гранатомета

Затримали чотирьох виконавців, віком від 30 до 55 років. Під час виконання злочину кожен з них мав свою роль. Один був посередником між замовником та виконавцями, другий – водієм, третій вистежував жертву, а четвертий, власне, і стріляв з ручного протитанкового гранатомета. За даними ТСН, мішенню був 45-річний уродженець Грузії – лідер злочинного угруповання, який навіть фігурував у списках злочинців у США.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *