У Києві та ще 20 областях України перевищено рівень госпіталізацій COVID-хворих

Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) оновило розподіл карантинних зон. Показник госпіталізацій хворих з COVID-19 перевищено у 20 областях та в Києві, на червоному рівні знаходяться столиця та 11 областей.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на дані МОЗ.

Згідно з цими даними, у червоній зоні перебувають Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області. Водночас у жовтій зоні станом на ранок 12 квітня перебуває 3 області: Івано-Франківська, Закарпатська та Херсонська.

Показник госпіталізацій вище за визначений у 60 на 100 тис. населення у 20 регіонах: Києві, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

У Києві цей показник станом на 11 квітня складає 97,6. Зайнятість ліжок із киснем у Києві станом на 11 квітня при визначеному показнику 65% – 83,4%.

Найвищий показник госпіталізацій станом на 11 квітня у Хмельницькій області – 128,9 на 100 тис. населення, Житомирській – 101,0, Чернігівській – 99,1, Миколаївській – 98,7.

Найвищий показник завантаженості ліжок із киснем станом на 11 квітня, окрім Києва, у Львівській області – 77,8%, Київській – 76,7%, Миколаївській – 76,4%, Одеській – 75,6%, Хмельницькій – 70,8%, Житомирській – 70% (при визначеному показнику 65%).

Коронавірус

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *