Окупанти з початку доби один раз відкривали вогонь недалеко від Майорська

З початку поточної доби російські найманці один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в пресцентрі штабу Операції об’єднаних сил.

“Станом на 7:00, 10 квітня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед українських захисників за поточну добу немає”, – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці пресцентру ООС у Facebook.

Так, недалеко від н.п. Майорське найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Крім того, за минулу добу, 9 квітня, зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку найманців, з яких 6 обстрілів і одне дистанційне мінування мінами ПОМ-2.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік селищ Піски і Водяне на Приазов’ї найманці відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Поблизу Старогнатівки загарбники обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” недалеко від н.п. Луганське противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Унаслідок ворожих обстрілів один боєць Збройних сил України отримав осколкове поранення і його госпіталізували до військового госпіталю, де надали необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

Також у напрямку н.п. Зайцеве ворог зробив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

“Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК”, – наголосили в штабі ОС.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *