Окупанти 14 разів порушили “тишу”, поранені двоє військових і цивільний

Російські найманці 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок обстрілу м. Красногорівка цивільна особа отримала осколкове поранення, також постраждали двоє українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі штабу Операції об’єднаних сил.

“З початку доби було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких 13 обстрілів по позиціях українських захисників та один обстріл цивільної інфраструктури міста Красногорівка. У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Північ”, неподалік населеного пункту Золоте-4 російські окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, а біля Світлодарська та Новотошківського ворог використав великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем”, – зазначено у вечірньому зведенні на сторінці штабу ООС у Facebook.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік н.п. Пищевик, Красногорівка і Гнутове противник відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а біля селища Опитне – з протитанкового ракетного комплексу.

“Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення. Військовослужбовцям оперативно надано необхідну медичну допомогу. На місці події працюють командування військової частини та представники ВСП. У районі населеного пункту Красногорівка противник здійснив обстріл цивільної інфраструктури, внаслідок чого цивільна особа отримала осколкове поранення”, – додали в штабі ООС.

Зазначається, що потерпілого доправили до медичного закладу.

Інтервенція РосіїВійна

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *