Україна – Казахстан: онлайн-трансляція матчу ЧС-2022

Сьогодні, 31 березня, на korrespondent.net відбудеться текстова онлайн-трансляція відбірного туру чемпіонату світу 2022 – між збірною України та збірною Казахстану.

Поєдинок відбудеться в Києві, на стадіоні НСК Олімпійський. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом. Матч Україна – Казахстан відбудеться без глядачів через карантинні обмеження.

Суддівську бригаду очолить 40-річний Матей Юг, асистентами якого стануть Матей Жунич, і Грега Кордеж, четвертий арбітр – Славко Винчич.

Korrespondent.net проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Збірна України змінила тактичну схему на старті відбору на ЧС і змогла здобути два очки в матчах проти Франції та Фінляндії. Результат проти збірної Франції точно можна назвати успішним, чого не скажеш про гру з фінами. Українці відкрили рахунок на 80 хвилині, але потім пропустили з пенальті під завісу матчу.

Збірна Казахстану стартувала у відборі на ЧС-2022 з домашньої поразки від збірної Франції. У такій групі казахам буде вкрай важко сподіватися на очки, але ця збірна завжди є непоступливим суперником. Казахстан не виграє вже сім матчів поспіль, також варто відзначити відсутність головної зірки команди Бахтіяра Зайнутдинова.

Турнірна таблиця:

Орієнтовні склади команд:

Україна: Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Соболь – Шапаренко, Сидорчук, Коваленко – Марлос, Мораес, Зубков

Казахстан: Мокін – Бистров, Ерланов, Малий, Аліп, Валіуллін – Мужиков, Тагиберген, Васильєв – Нургалієв, Федін

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *