ОБСЄ зафіксувала танки, гаубиці та ЗРК окупантів поза місцями зберігання

64 танки, 15 гаубиць та 1 зенітний ракетний комплекс зафіксувала СММ ОБСЄ  на полігонах збройних формувань РФ на тимчасово окупованій Луганщині. Уся ворожа військова техніка була розміщена поза межами встановлених місць зберігання.

Про це йдеться у щоденному звіті № 72/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 29 березня 2021 року.

«За лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння, СММ виявила 1 танк на об’єкті в підконтрольному урядові районі Донецької області, а також 1 зенітний ракетний комплекс, 64 танки та 15 гаубиць на полігонах у непідконтрольних урядові районах Луганської області», ― йдеться у звіті.

Більшість цієї техніки знаходилася на полігонах російських окупаційних сил поблизу н.п. Мирне та н.п. Бугаївка. Крім того, на цих полігонах ― ще 54 бойових броньованих машин, які «не підпадають під дію Мінських угод щодо відведення озброєння».

Як йдеться в звіті, Місія також зафіксувала 5 гаубиць і 2 реактивні системи залпового вогню, розміщені з порушенням ліній відведення на тимчасово окупованих районах Луганської області.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *