Україна – Фінляндія 0-0. Онлайн-трансляція матчу

Сьогодні, 28 березня, на korrespondent.net відбудеться текстова онлайн-трансляція відбірного туру чемпіонату світу 2022 – між збірною України та збірною Фінляндією.

Поєдинок відбудеться в Києві, на стадіоні НСК Олімпійський. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Поєдинок Україна – Фінляндія відбудеться без глядачів через карантинні обмеження.

Суддівську бригаду очолить 36-річний Іштван Ковач, асистентами якого стануть Василе Флорін Марінеску і Овідіу Артеня, четвертий арбітр – Андрій Ківулете.

Korrespondent.net проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Україна досить вдало розпочала відбірний етап, зігравши внічию на виїзді з діючими чемпіонами світу збірною Франції – 1:1.

Фінляндія протистояла команді Боснії та Герцеговини. Фінальний свисток арбітра також зафіксував там нічию – 2:2.

За всю історію збірні України та Фінляндії провели між собою дві зустрічі, в яких двічі перемагала українська збірна. Обидва поєдинки були зіграні у відборі на чемпіонат світу-2018.

Турнірна таблиця:

 

Стали відомі стартові склади команд:

Україна: Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Зубков, Малиновський, Макаренко, Зінченко, Соболь – Яремчук.

Запасні: П’ятов, Трубін, Кривцов, Сидорчук, Сирота, Шапаренко, Коноплянка, Марлос, Конопля, Михайличенко, Мораес, Коваленко.

Фінляндія: Йорон – Гранлунд, Тойвіо, Араюрі, О’Шонессі – Райтала – Кауко, Камара, Шюллер – Пуккі, Лод.

Запасні: Мяенпяя, Ерікссон, Ояла, Тейлор, Форсс, Сойрі, Іванов, Пірін, Алхо, Валакарі, Йоел Пог’янпало, Хямяляйнен.

Звучить гімн України!

Звучить гімн Фінляндії.

Команди виходять на поле!

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Huuhkajat (@huuhkajat)

На думку експертів, в майбутньому поєдинку більше шансів на перемогу у збірної України. На перемогу підопічних Андрія Шевченка можна поставити з коефіцієнтом 1.69, а ось тріумф фінів оцінили в 6.00. На нічию можна поставити з коефіцієнтом 3.60.

Для тих, хто хоче подивитися цей матч у прямому ефірі, відзначимо, що трансляцію вестимуть ТРК Україна і телеканал Футбол 1.

Поєдинок відбудеться в Києві (Україна) на стадіоні НСК Олімпійський. Стартовий свисток – о 21:45 за київським часом. Головний арбітр зустрічі – Іштван Ковач (Румунія).

Привіт, дорогі любителі футболу! Вітаємо вас на текстовій онлайн-трансляції матчу другого туру кваліфікації ЧС-2022 Україна – Фінляндія!

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *