DOROFEEVA презентувала дебютний міні-альбом

Альбом був записаний на MOZGI Studios. Його співавторами стали продюсери Потап і Михайло Бусін. Музична робота складається з п’яти пісень.

 

Українська співачка, тренер 11 сезону шоу Голос країни Надя Дорофєєва відома під псевдонімом DOROFEEVA, випустила свій перший міні-альбом.

 

Музична робота dofamin складається з п’яти пісень – gorit – digital-хіт, який вже набрав понад 35 млн переглядів, треки – vecherinka, bam bam і zavisimost, а також лід-сингл a tebe…, які шанувальники зірки зможуть почути вперше.

 

“Виявляється, будь-який спогад можна перетворити в пісню. Закоханість, біль, пристрасть, насолода, залежність – ці відтінки почуттів знайомі кожному, і саме вони звучать у моєму першому міні-альбомі dofamin”, – написала співачка в Instagram.

 

Також Надя розповіла, що в дебютному альбомі відображене її життя, яке вона переносила в музику і тексти. І додала, що назва платівки не випадкова, адже дофамін – це гормон задоволення і закоханості.

 

 

Раніше зірка постала перед телеглядачами в стилі жінки-вамп. Вона одягла чорний лук і доповнила образ червоною помадою і капелюхом з вуаллю.

 

Надя Дорофєєва представила нову пісню

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *