Саша Грей здивувала приготуванням борщу

Екс-зірка фільмів для дорослих порадувала шанувальників приготуванням знаменитої української страви.

 

Колишня порноактриса Саша Грей опублікувала на своєму YouTube-каналі відео приготування борщу.

 

“Сьогодні в розділі Секретний соус я відповім на популярне прохання. Нарешті беру борщ. Борщ – це буряковий суп, в який, залежно від регіону, можна додавати різні види м’яса і овочів. Створена в Україні, ця страва з тих пір розповсюдилася по всьому світу”, – зазначила в публікації до відео зірка.

 

Для приготування борщу вона використовувала звичайні інгредієнти, злегка змінивши рецепт. Разом зі сметаною в готову страву Саша додала коріандр і поскаржилася, що не змогла знайти бородинський хліб.

 

У коментарях до відео Грей з’явилося безліч російськомовних коментарів.

 

“Скажи мені десять років тому, що я буду сидіти на ютубі і дивитися, як Саша Грей готує борщ…”, “У той момент, як у каструлі почало смажитися м’ясо, я зрозумів, що це буде до біса цікава альтернативна версія борщу”, “Всі слов’яни чекали це відео”, “Я, звичайно, багато борщів поїв, але напевно її борщ якийсь особливий буде”, “Борщ від Саші – прекрасний день”, – написали шанувальники актриси.

 

 

Нагадаємо, Саші Грей 33 роки. Зйомки в кіно для дорослих вона припинила в 2011 році. Після відходу з порноіндустрії зірка написала кілька книг і гастролювала з діджей-сетами.

 

Українські дипломати пояснили Мішлен, чий борщ

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *