Байден заявив, що вважає Путіна вбивцею

Президент США Джозеф Байден ствердно відповів на запитання журналіста, чи вважає він президента РФ Владіміра Путіна «вбивцею».

Як передає Укрінформ, інтерв’ю Байдена оприлюднив телеканал ABC.

Д.Байден: Він заплатить ціну, ми довго розмовляли, він і я. Я знаю його досить добре. І розмова почалася з того, що я сказав: «Я знаю Вас і ви знаєте мене. Якщо я встановлю, що це сталося, то будьте готові».

Ведучий: Так Ви знаєте Владіміра Путіна. Ви думаєте, що він вбивця?

Д.Байден: Так. Ви побачите, що Путін заплатить. Хоча, звичайно, можна гуляти і жувати жуйку… Одночасно в місцях, де спільна робота в наших спільних інтересах…

Як повідомлялось, напередодні офіс директора Національної розвідки США опублікував звіт, в якому було зазначено, що американська розвідка вказала на конкретні дії президента РФ Владіміра Путіна, який через українського депутата Андрія Деркача намагався дискредитувати Джо Байдена на виборах у США і посприяти перемозі Дональда Трампа.

Пізніше ЗМІ повідомили, що адміністрація Байдена готує пакет санкцій мінімум проти трьох іноземних держав, які робили спроби втрутитися у вибори президента і частини Конгресу Сполучених Штатів минулого року.

ПолітикаРосія

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *