На Донбасі окупанти 13 разів порушували “тишу”, одного захисника поранено

Протягом минулої доби, 14 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поруч населеного пункту Південне, противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік Катеринівки, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту ЛУГАНСЬКЕ ворог вів обстріл позицій наших військових з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцьке– ще й з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік селища Лебединське. Поблизу населених пунктів Опитне та Авдіївка, противник здійснив обстріл у бік українських позицій, застосувавши підствольні гранатомети, а поблизу ПІСКІВ – ще й ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім цього, в районі населеного пункту Гнутове окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Українські захисники на дії противника відкривали вогонь у відповідь.

Інтервенція Росії

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *