Культовий гурт Daft Punk розпався

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Французький музичний електронний дует Daft Punk розпався після 28 років кар’єри, повідомляє Pitchfork, передає УНН.

Деталі

“Паризький дует Daft Punk, який написав одні з найпопулярніших танцювальних і поп-пісень, коли-небудь створених, розпався… На питання, чи Daft Punk більше немає, їх давній представник Кетрін Фрейзер підтвердила цю новину для Pitchfork, але не пояснила причин розпаду”, – пише видання.

На завершення кар’єри натякнули самі музиканти в 8-хвилинному відео під назвою “Епілог”, узятим з їхнього фільму Electroma 2006 року.

Доповнення

Том Бангальтер і Гі-Мануель де Омем-Крісто заснували Daft Punk в Парижі в 1993 році. Їх дебютний альбом Homework 1997 року став знаковим для танцювальної музики, у нього увійшли класичні сингли Around the World і Da Funk. Випустивши в 2001 році його продовження, Discovery, дует почав з’являтися на публіці в костюмах роботів, які стали їх “торговою маркою”. Сингли One More Time і Harder, Better, Faster, Stronger закріпили за ними статус світових суперзірок.

Сингл Daft Punk Get Lucky, заголовний в альбомі Random Access Memories 2013 року, був проданий мільйонами копій по всьому світу і виграв дві премії “Греммі” для дуету за участю Ніла Роджерса і Фаррелла Вільямса. Наступний сингл Lose Yourself to Dance, також за участю Фаррелла, отримав ще кілька нагород.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *