Єлизавета II пообіцяла стабілізувати відносинии України та Росії


5 червня, 2014 – 16:46

  • Твіт

Учора королева Єлизавета II відкрила нову сесію парламенту Великобританії, виступивши з тронною промовою. Вона містила 11 законопроектів, які депутатам належить розробити і ухвалити в найближчі десять місяців.

Серед озвучених Єлизаветою II законодавчих ініціатив значаться подальше скорочення державного дефіциту, посилення боротьби з ухиленням від податків, реформа пенсійної системи за рахунок запровадження синдикованих фондів. Окрім того, було згадано полегшення умов видобутку сланцевого газу і нафти, подальшу лібералізацію енергетичного ринку і розширення податкових прав Шотландії.

«Мій уряд працює над тим, щоб Шотландія залишилася в складі Великобританії», — підкреслила монарх. Осібно стоїть ініціатива з дострокового відклику депутатів їхніми виборцями. У політичній частині промови Єлизавета II зазначила, що «Сполучене королівство робитиме все, щоб гарантувати мир і безпеку на кордонах Європи, а також для стабілізації відносин України та Росії, заснованих на повазі до територіальної цілісності, суверенітету та міжнародного права».

Опозиція вже назвала представлену програму роботи парламенту на майбутні місяці «убогою». Лідер опозиційної Лейбористської партії Ед Мілібенд зазначив, що чисельні проблеми країни, включаючи стан економіки, не знайшли свого відображення в програмі законодавчої роботи ні парламенту, ні уряду.

 

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *