У СБУ перевірили, чи можна пускати Моргенштерна в Україну

Моргенштерн

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У службі безпеки України зазначили що перевіряли російського репера Моргенштерна на предмет підстав про недопущення в Україну — причин для відмови не було. Про це повідомляє УНН із посиланням на Радіо Свобода.

“У Службі безпеки України повідомили, що перевіряли російського репера Моргенштерна (Алішера Валєєва) на предмет підстав про недопущення в Україну, і причин у відмові не було”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ, така перевірка була здійснена навесні цього року, і не виключено, що вона може повторитися.

“На підставі запиту організатора гастрольних заходів (станом на кінець липня ц.р.) здійснено перевірку запитуваного Вами громадянина РФ. Організаторам повідомлено, що на момент перевірки підстави для недопущення цього громадянина РФ до участі у гастрольній діяльності у Службі безпеки України відсутні”, — повідомили в СБУ.

Як повідомляв УНН раніше, у Державній прикордонній службі України заявили, що наразі не знають, чи хтось з оперативних співробітників відомства почав перевіряти російського репера Моргенштерна на предмет його незаконного в’їзду на тимчасово окуповану територію України. Також якщо інформація про його відвідування окупованого Криму підтвердиться, його не пустять до країни.

Раніше Моргенштерн повідомляв, має намір на початку літа 2021 року перетнути кордон України та виступити з концертами.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *