Режисер “Один вдома 2” розповів, як Трамп з’явився у фільмі

У сіквелі картини Дональд Трамп з’являється на кілька секунд в холі готелю Plaza, допомагаючи головному герою знайти шлях в лобі.

 

Режисер фільму “Один вдома 2” Кріс Коламбус заявив, що Дональд Трамп поводився агресивно під час переговорів про зйомки в його готелі Plaza і фактично нав’язав свою появу в кадрі. Про це пише Business Insider.

 

За словами кінематографіста, знімальній групі довелося піти на умови Трампа, щоб зняти сцену в готелі.

 

Коламбус розповів, що при виборі більшості локацій в Нью-Йорку, було потрібно лише заплатити за дозвіл на зйомки. Для однієї зі сцен фільму “Один вдома 2” був обраний готель Plaza, яким тоді розпоряджався Трамп, тому що хотіли зняти сцену в лобі.

 

“Ми не могли побудувати декорації на майданчику. Трамп дав згоду. Ми заплатили. А потім він каже:” Є тільки один спосіб знімати в Plaza – це дати мені роль у фільмі “. Довелося погоджуватися, включати його в сцену. Коли ми вперше показали сиквел фокус-групі, сталося дивне – аудиторія вітала його появу. Так що я розпорядився залишити сцену з Трампом. Але він домігся цього агресивним методом”, – повідомив Коламбус.

 

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *