Азербайджан взяв на себе провину за збитий вертоліт РФ

Російський військовий вертоліт Мі-24 був випадково збитий азербайджанськими військовими над територією Вірменії, Баку приносить вибачення.

Як передає Інтерфакс-Україна, про це заявили в МЗС Азербайджану.

“За інформацією, отриманою в Міністерстві оборони Азербайджанської Республіки з Міністерства оборони Російської Федерації, 9 листопада ц.р. о 18:30 на Нахічеванській ділянці вірмено-азербайджанського державного кордону був збитий військовий вертоліт Мі-24 Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні..

“(…) У світлі напруженої обстановки в регіоні і підвищеної бойової готовності у зв’язку з можливими провокаціями вірменської сторони, черговим бойовим розрахунком було прийнято рішення відкрити вогонь на поразку”, – наголошують у відомстві.

“Азербайджанська сторона приносить вибачення російській стороні в зв’язку з трагічним інцидентом, який носить характер випадковості і не був спрямований проти російської сторони”, – зазначили в МЗС.

“Азербайджанська сторона висловлює щирі співчуття сім’ям загиблих членів екіпажу і бажає якнайшвидшого одужання постраждалим. Азербайджанська сторона заявляє про готовність до виплати відповідної компенсації”, – йдеться в заяві.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *