У Росії почали затримувати учасників пікетів на підтримку Навального

У Росії проходить серія одиничних пікетів на підтримку Навального: почалися затримання

Поліція затримала вже чотирьох людей.

Біля будівлі ФСБ в Москві (Росія) поліція почала затримувати учасників одиничних пікетів на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Він напередодні потрапив до реанімації з, попередньо, отруєнням.

Про це повідомляє Meduza.

“Біля будівлі перебувають кілька десятків людей, зокрема і журналісти. Поліція затримує людей, які розгортаються плакати, а також тих, хто викрикує: “Навальний!”. Вже затримано чотирьох осіб”, – йдеться в повідомленні.

Нечисленні або поодинокі пікети також проходили в Новосибірську, Пермі, Мурманську, Санкт-Петербурзі, а також біля лікарні в Омську, де лежить Навальний.

Нагадаємо, 20 серпня російському опозиційному політику Олексію Навальному стало зле в літаку на рейсі з Томська в Москву. Літак екстрено сів в Омську. Навальний потрапив до реанімації.

Відео

Кремль побажав Навальному швидкого одужання, але з розслідуванням не поспішає

Новина про отруєння критика путінського режиму Олексія Навального за лічені секунди стала головною в Росії. Її не змогли проігнорувати навіть російські федеральні ЗМІ, які зазвичай роблять вигляд, що антикорупційних розслідувань, де фігурують топ чиновники Кремля не існує. В адміністрації президента Росії вже повідомили, що слідкують за станом здоров’я опозиціонера через ЗМІ, і ця надзвичайна подія не заслуговує на окрему реакцію Путіна. Кремль натомість побажав Навальному швидкого одужання, але з розслідуванням не поспішає. Каже, що залучати слідчих ще зарано.  

 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *