У Білорусі ворона вкрала поцуплені гроші і допомогла розкрити злочин

Відновила справедливість: у Білорусі ворона поцупила у хлопця гроші, які перед цим він сам вкрав

Пташка поцупила обкладинку паспорта, в якій лежали гроші, і зникла.

У білоруських Костюковичах на вулиці трапився курйозний випадок. До поліції звернувся хлопець, заявивши, що в нього поцупили грощі. Камери відеоспостереження показали, що крадіжку здійснила ворона. Однак на додачу з'ясувалося, що й сам юнак крадій, адже перед цим здобув гроші злочинним шляхом. 

Про це повідомляє пресслужба МВС Білорусі. 

Читайте також:

Крала гроші роками: бухгалтерка національної академії привласнила понад 1,6 млн

“Курйозний випадок стався в Костюковичах. В оперативно-чергову службу звернувся 18-річний хлопець. Він розповів, що необачно залишив свій рюкзак на лавці біля магазину і на кілька хвилин відлучився, а коли повернувся, побачив, що з рюкзака зникла обкладинка від паспорта, в якій знаходилися 150 рублів”, – повідомили в МВС.

Розкрити злочин допомогли записи з камер відеоспостереження. На них чітко видно, як ворона підлетіла до лавки і, огледівши вміст рюкзака, забрала обкладинку паспорта і зникла. 

Однак під час проведення слідчих дій, з'ясувалося, що ці гроші не належали хлопцеві, а потрапили до його рук злочинним шляхом. За два дні до інциденту він поцупив 300 білоруських і 600 російських рублів у 52-річної жінки. Крадій встиг витратити лише половину цієї суми, решту – забрала ворона. 

Нагадаємо, у Запорізькій області жінка лопатами копала підземний тунель до колонії, де сидить її син, щоб звільнити його. Під час “земляних робіт” її спіймала поліція.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *