В Австралії вводять комендантську годину через коронавірус – новини Світу

Магазини, кафе та спортивні зали будуть зачинені.

У штаті Вікторія в Австралії влада вводить комендантську годину та суворі карантинні заборони через поширення коронавірусної інфекції. Такі обмеження будуть щонайменше шість тижнів.

Читайте також:

У Великій Британії відтермінували послаблення карантину через різкий стрибок заражень коронавірусом

Про це повідомляє видання 9news.

Як відомо, від сьогодні у Мельбурні вводять комендантську годину від 20.00 до 5.00. 

Місцевим мешканцям заборонено відвідувати метро та виходити на вулицю без потреби. Всіх дітей та студентів відправили на домашнє навчання.

Прем'єр-міністр Деніел Ендрюс заявив, що поліція буде зупиняти людей на вулицях міста для перевірки та стежити за дотриманням карантинних вимог.

“Лише одна людина зможе ходити в магазин один раз на день. Що стосується фізичних вправ, відпочинок зараз більше не дозволений. Ви зможете займатися одну годину фізичними вправами, не далі, ніж за 5 км від вашого будинку”, – заявив він.

Читайте також:

У Німеччині почали безкоштовне тестування на коронавірус під час повернення до країни

Прем’єр звернувся до людей з проханням бути відповідальними та не поширювати вірус.

Нагадаємо, 1 липня повідомлялося, що влада Австралії запровадила сувору ізоляцію у 36 північних передмістях Мельбурна через зростання захворюваності на коронавірус. 

Відео

Лікарське диво: у США здійснили успішну пересадку легень пацієнтам, які перехворіли на коронавірус

У Сполучених Штатах здійснили успішну пересадку легень пацієнтам, які перехворіли на коронавірус. Це 28-річна юристка Майра та 62-річний автомеханік Брайан. Обидва вже дихають самотужки і навіть дали пресконференцію. Коронавірус повністю знищив їхні дихальні органи. Надії на одужання було мало, а родину дівчини навіть кликали попрощатися із нею. Єдиним шансом вижити, казали медики, була пересадка, але й це було надзвичайно ризиково. На щастя, усе минуло добре – органи прижилися. Нині Майра та Брайан неймовірно вдячні за можливість дихати й жити. Більше про коронавірус

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *