“Взуттєва злодійка”: у Берліні лисиця поцупила понад 100 одиниць черевиків з помешкань людей

Втікала з капцями у щелепі: у Берліні лисиця поцупила понад 100 одиниць взуття у місцевих жителів

Свої знахідки лисиця, ймовірно, ховала в норі на Мюленвальдському пагорбі.

У південно-західному районі Берліна з домівок місцевих мешканців почали зникати різні типи взуття. Пізніше з’ясувалося, що на території орудує лисиця, яка поцупила близько 100 одиниць взуття. 

Про це пише місцеве видання Der Tagesspiegel. 

Читайте також:

В Індії фермер знайшов дивовижну жовту черепаху

Два тижні тому місцевий житель Крістіан Мейєр помітив, що одна з двох його кросівок за ніч зникла з тераси. Про пропажу він вирішив заявити на місцевій платформі Nebenan.de, де з’ясувалося, що у його сусідів також зникає взуття. 

Пізніше Мейєру вдалося спіймати лисицю на гарячому – він побачив її на одній з вулиць з двома синіми капцями у щелепі. Декілька днів потому чоловік простежив за “злодійкою” до зеленої зони.

“Я повз крізь хащі протягом години”, – розповів Мейєр, зазначивши, що подряпав ноги і руки. Однак пошуки мали успіх і чоловік знайшов схованку із понад сотнею одиниць взуття. Деякі з них погризені. 

Вдалося відшукати від абсолютно нових кросівок до капців, гумових чобіт і сандалів, зазначає видання. 

Мейєр так і не відшукав своє втрачене спортивні кросівки, однак знайшлися власників трьох пар взуття. Наразі з лисячих нір вдалося дістати 86 одиниць взуття. Потерпілі зможуть оглянути знахідки незабаром, 29 липня. 

Fuchs, Du hast die Schuh gestohlen…In #Zehlendorf wurden mehr als 100 Schuhe von einem Fuchs gemopst. Die ganze Geschichte morgen @TspCheckpoint. (: Christian Meyer) pic.twitter.com/pjnKhvobOa

— Felix Hackenbruch (@FHackenbruch) July 26, 2020

Нагадаємо, у англійському сафарі-паку Ноуслі, графство Мерсісайд гуляє озброєна зграя бабуїнів. У них є ножі, викрутки, ланцюгові пили та інші предмети.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *